FAQ – UrbanHype

Frequently asked questions

Frequently asked questions

1. Γιατί μου ζητείται να καταχωρήσω προσωπικά στοιχεία κατά την εγγραφή μου στο UrbanHype?

Τα προσωπικά σου στοιχεία ζητούνται μία φορά, κατά την αρχική εγγραφή στο UrbanHype, για να μπορείς να περιηγείσαι στην πλατφόρμα με ασφάλεια και να μπορείς να εξαργυρώνεις τα Flying Drink που έχεις κερδίσει. Όλα τα παραπάνω δεδομένα διασφαλίζονται και εναρμονίζονται πλήρως με το GDPR.

2. Τι σημαίνει Hot Now?

Για πρώτη φορά μπορείς, ανά πάσα στιγμή, εντός της ημέρας, να δεις άμεσα και με απόλυτη ακρίβεια τα μαγαζιά τα οποία σε ενδιαφέρουν, ή να ανακαλύψεις καινούριους προορισμούς για τη διασκέδασή σου, αντλώντας πληροφορίες όπως: πόσο κόσμο έχει εκείνη τη στιγμή η επιχείρηση που σε ενδιαφέρει, αν έχει περισσότερους άνδρες ή γυναίκες η επιχείρηση που σε ενδιαφέρει, και ποια είναι τα Flying Drinks που έχεις κερδίσει. Όλα αυτά απλά πατώντας Hot Now!

3. Τι σημαίνει Near me?

Με το πάτημα ενός κουμπιού, εμφανίζονται στην οθόνη σου οι επιχειρήσεις που “ hypeάρουν” εκείνη την στιγμή και βρίσκονται ακριβώς δίπλα σου. Η χιλιομετρική απόσταση στα χέρια σου! Δοκίμασε το!!

4. Στην επιχείρηση μου πώς μπορεί κάποιος να κάνει Hype In?

Το Hype In γίνεται από τον κάθε χρήστη που βρίσκεται στην επιχείρηση σου εκείνη τη στιγμή, αρκεί να έχει εγκατεστημένο το UrbanHype στο κινητό του. Εισέρχεται στην κεντρική σελίδα της επιχείρησης που βρίσκεται και επιλέγει το κουμπί Hype In.

5. Τα Hype Ins που συλλέγω πώς θα μπορώ να τα γνωρίζω και εγώ ως επιχειρηματίας και γενικά πως θα συμμετέχω στο UrbanHype για την παρακολούθηση της επιχείρησης μου?

Με την εγγραφή της επιχείρησής σου στο UrbanHype, παίρνεις μοναδικούς κωδικούς με τους οποίους θα μπορείς να παρακολουθείς οτιδήποτε είναι σχετικό με την επιχείρησή σου, όπως: τα Hype Ins, τα στοιχεία της επιχείρησής σου που θα ήθελες να μεταβάλλεις, τα events σου κ.τ.λ.

6. Υπάρχει κόστος για να κάνω download το UrbanHype?

Όχι. Είναι απολύτως δωρεάν και μπορείς ελεύθερα να μεγιστοποιείς κάθε φορά την διασκέδαση σου καθ΄όλη της διάρκεια της ημέρας.

7. Υπάρχει κόστος για να εγγραφώ ως επιχείρηση στο UrbanHype?

Το UrbanHype είναι η εφαρμογή που σου δίνει το δικαίωμα να επιλέξεις ανάμεσα από μια γκάμα προσφορών με σκοπό την καλύτερη και ταυτόχρονη προβολή σου στον χώρο της εστίασης.

8. Πώς μπορώ να εγγράψω την επιχείρηση μου στο UrbanHype?

Πατάς στο μενού "Συμμετοχή ως Επιχείρηση" και μεταφέρεσαι στη σελίδα δήλωσης ενδιαφέροντος. Συμπληρώνεις γρήγορα και εύκολα την αίτηση την οποία και αποστέλλεις στην ομάδα του UrbanHype. Όταν ολοκληρωθεί ο απαραίτητος έλεγχος, ενημερώνεσαι για την διαδικασία ολοκλήρωσης της εγγραφής σου.

9. Πώς μπορώ να καταβάλω το ποσό που απαιτείται αν επιλέξω πακέτο με οικονομικό αντίτιμο για να γίνω μέλος ως επιχείρηση στο UrbanHype?

Κατά τη διάρκεια εγγραφής σου, στο τελικό στάδιο, σου γνωστοποιείται ο αριθμός IBAN όπου πρέπει να κατατεθεί το ποσό για την συμμετοχή σου.

10. Πώς μπορώ να συμμετέχω ως χορηγός στο UrbanHype?

Πατάς στο μενού "Συμμετοχή ως Χορηγός" και μεταφέρεσαι στη σελίδα δήλωσης ενδιαφέροντος. Συμπληρώνεις γρήγορα και εύκολα την αίτηση την οποία και αποστέλλεις στην ομάδα του UrbanHype. Όταν ολοκληρωθεί ο απαραίτητος έλεγχος, ενημερώνεσαι για την διαδικασία ολοκλήρωσης της εγγραφής σου.

11. Τί είναι τα Εvents?

Μπορείς ανά πάσα στιγμή να επισκεφθείς την επιχείρηση που σε ενδιαφέρει, γνωρίζοντας αν έχει προγραμματισμένο κάποιο DJ set ή κάποιο live και την ακριβή ημερομηνία που θα πραγματοποιήσει το party που επιθυμείς. Η καθημερινή μουσική ταυτότητα της κάθε επιχείρησης είναι πλέον γεγονός!

12. Τί είναι το My Potion?

Μπορείς εύκολα και γρήγορα να αναζητήσεις το προϊόν με το οποίο είσαι « κολλημένος » και το απολαμβάνεις μόνο σε μέρη τα οποία γνωρίζεις. Ήρθε πλέον η στιγμή να το βρεις και σε νέες επιχειρήσεις που είναι έτοιμες να σε εντυπωσιάσουν όταν τις επισκεφθείς!

13. Ως Χρήστης πως συλλέγω πόντους και πως τους εξαργυρώνω?

Με το που εισέλθεις στον μαγικό κόσμο του UrbanHype συλλέγεις Hype Ins(πόντοι) τα οποία τα παρακολουθείς από το προφίλ σου. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα ενημερώνεσαι από την ομάδα του Urban Hype για τον τρόπο που θα συμμετέχεις σε κληρώσεις με σκοπό την διεκδίκηση Flying Drinks.

15. Τι είναι τα Flying Drinks και πως τα εξαργυρώνω?

Με το που κάνεις download την εφαρμογή τσεκάρεις αν είσαι ένας από τους τυχερούς που έχουν κερδίσει εντελώς δωρεάν ένα Flying Drink(ποτό, καφέ, φαγητό). Παίρνεις τον κωδικό που βρίσκεται εντός του νικητήριου email που έχεις λάβει, ανοίγεις την εφαρμογή, πηγαίνεις στο My Potion και τοποθετείς τον μοναδικό κωδικό. Εκεί μπορείς να δεις που μπορείς να εξαργυρώσεις το Flying Drink που έχεις κερδίσει! Όταν επισκεφθείς την επιχείρηση που έχεις επιλέξει να εξαργυρώσεις το Flying Drink, δεν χρειάζεται παρά να επικοινωνήσεις στον υπεύθυνο εξυπηρέτησης τον κωδικό για να εξαργυρώσεις το Flying Drink σου.

16. Τι είναι τα Cellars(κελάρια)?

Σε όποιες επιχειρήσεις περιηγείσαι και βλέπεις την ένδειξη Cellars, ουσιαστικά βλέπεις τα πιο “δυνατά” Brands της επιχείρησης που περιηγείσαι.

17. Τι είναι τα Hype Ins?

Τα Hype Ins είναι ουσιαστικά το “ ηλεκτρονικό αποτύπωμα “ που μπορεί να κάνει ο κάθε Χρήστης που έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή στο κινητό του.

18. Με ποιον τρόπο μπορώ να κάνω Hype In?

Ο τρόπος είναι άμεσος και πολύ απλός! Όταν είσαι έξω και διασκεδάζεις , απλά ανοίγεις το UrbanHype και κάνεις Hype In(εφόσον έχεις ανοίξει την τοποθεσία από το μενού του κινητού σου) στην επιχείρηση που βρίσκεσαι εκείνη την στιγμή συλλέγοντας τους πόντους που σε οδηγούν στον μαγικό κόσμο των Flying Drinks. Αν επιπλέον απαντήσεις και στην ερώτηση σχετικά με την πληρότητα της επιχείρησης που βρίσκεσαι διπλασιάζεις τους πόντους σου αυξάνοντας αμέσως την πιθανότητα να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσεις το αγαπημένο σου Flying Drink.

19. Πόσα Hype Ins μπορώ να κάνω?

Το UrbanHype προσπαθεί να μεταφέρει εντός της εφαρμογής τις πραγματικές συνήθειες των ανθρώπων που βγαίνουν και διασκεδάζουν με στόχο την πραγματική κινητικότητα που έχουν οι επιχειρήσεις εστίασης. Για τον λόγο αυτό με το που κάνεις Hype In, για την επόμενη μία ώρα δεν μπορείς να ξανακάνεις για λόγους ασφαλείας.

[year]